Passion beyond Bach

‘Passion Beyond Bach’ wenst bij te dragen aan het in de spotlights plaatsen van historisch cultureel erfgoed, dat we meer dan ooit moeten beschermen en koesteren.

In dit unieke en bijzondere authentieke Middeleeuwse stadspaleis ‘Hof Bladelin’, organiseert ‘Passion Beyond Bach’ culturele activiteiten die het belangrijke historisch culturele karakter van Hof Bladelin valoriseren, zoals verdiepende lezingen en/of concerten met internationaal gewaardeerde musici maar ook met jonge onbekende talenten, en/of andere culturele activiteiten, die aansluiten bij de erg rijke geschiedenis van Hof Bladelin en de toenmalige tijdsgeest.

Passion Beyond Bach organiseert dit in het kader van ‘Early Music – Last Minute’, met grote dank aan de VZW ‘Gesticht De Foere’ voor de erg gewaardeerde samenwerking.

Wij kijken er erg naar uit om in Hof Bladelin, diepgaande, hoogstaande, uiterst boeiende en terzelfdertijd  onvergetelijk mooie momenten van uitwisseling en beleving te creëren, een verrijkend samen-zijn, waarbij dit unieke en uiterst precieuze erfgoed verder wordt uitgedragen!

Van harte welkom!

Karen Majelyne
Passion Beyond Bach
earlymusic@passionbeyondbach.com
www.passionbeyondbach.com